🍺 Korkkaamo.com

Ravintola Linnunrata

Tämä yritys sijaitsee osoitteessa Kotkankatu 1, 20610 (Turku) Turku. Sillä on A-myyntilupa ja kyseessä on anniskelupaikka. Myyntilupa sallii seuraavan: Anniskelu A, kaikki alkoholijuomat. Myyntilupa on ollut voimassa päivämäärästä 17.11.2016 alkaen, siis noin 7 vuotta.

Lisätiedot

Kommentit

  1. Naapuri kirjoitti 19.3.2022 noin 93 sanaa

    Valitettavasti tämän "kesän" ensimmäiset terassihuutelut on kuultu tästä ravintolasta 19.3.2022 noin klo. 12.00 aikoihin. Tämä metelöinti jatkuu kokemukseni mukaan läpi kesän pitkälle syksyyn ja varsinkin yöaikaan se kuuluu naapuritaloihin sisälle asti. Käsittääkseni se olisi henkilökunnan tehtävä pitää asiakkaat aisoissa niin että naapurusto ei häiriinny. Ihan ok että on lähiravintola, mutta jos siitä on häiritö niin joutaa mennä koko baari ja tarvittaessa tulen tekemään kaikkeni että saavat häädön mikäli metelöinti ei lakkaa.

💬 Kirjoita kommentti

Oletko asioinut tässä paikassa? Voit kirjoittaa alla näkyvällä lomakkeella nimettömästi palautetta, joka näytetään julkisesti kyseisellä sivulla. Muista, ettei hirveän asiattomia kommentteja pidetä näkyvillä, vaan ne poistetaan nopeasti ja ilman ennakkovaroitusta.

Saman alan yrityksiä lähiseudulta

Suluissa kerrotaan mitkä anniskeluoikeudet kyseisellä paikalla on. Kertauksen vuoksi mainittakoon, että A-oikeudet tarkoittaa kaikkien alkoholijuomien anniskelua, B tarkoittaa mietojen juomien anniskeluoikeutta, C-oikeudet puolestaan sallii enintään 4,7 tilavuusprosentin anniskelun.