🍺 Korkkaamo.com

Bar Ripido

Tämä yritys sijaitsee osoitteessa Jyrkkälänkatu 1, 20210 (Turku) Turku. Sillä on A-myyntilupa ja kyseessä on anniskelupaikka. Myyntilupa sallii seuraavan: Anniskelu A, kaikki alkoholijuomat. Myyntilupa on ollut voimassa päivämäärästä 1.7.2016 alkaen, siis noin 7 vuotta.

Lisätiedot

Kommentit

  1. Runala kirjoitti 27.5.2022 noin 95 sanaa

    Mukava lähipubi jossa tapaa paljon paikallisisia suurimmalti osin jyrkkälän asukkaita. Porukka on hyväntuulista. Baarimikot ovat taidokkaita ja palvelu on mukavaa ja usemmilla baarimikoilla on pelisilmää sen suhteen, että mistä juomasta saatat pitää jos annat hieman vinkkiä. Juomat ovat suhteellisen halpoja. Iso tila lähibaariksi ja karaoke, sekä pieni tanssilattia löytyy. Ainoa miinus on pienehkö valikoima karaokessa, josta ei löydy useita klassikoita eikä suomalaisia uutuuksia kovinkaan paljoa. Tiloista löytyy pieni ulkoterassi ja tupakointihuone. Myös biljardipöytä, kolme kappaletta uudehkoa rahapelikonetta ja yksi lyöntivoimakkuuden testauskone. Vessat ovat siistit.

💬 Kirjoita kommentti

Oletko asioinut tässä paikassa? Voit kirjoittaa alla näkyvällä lomakkeella nimettömästi palautetta, joka näytetään julkisesti kyseisellä sivulla. Muista, ettei hirveän asiattomia kommentteja pidetä näkyvillä, vaan ne poistetaan nopeasti ja ilman ennakkovaroitusta.

Saman alan yrityksiä lähiseudulta

Suluissa kerrotaan mitkä anniskeluoikeudet kyseisellä paikalla on. Kertauksen vuoksi mainittakoon, että A-oikeudet tarkoittaa kaikkien alkoholijuomien anniskelua, B tarkoittaa mietojen juomien anniskeluoikeutta, C-oikeudet puolestaan sallii enintään 4,7 tilavuusprosentin anniskelun.