🍺 Korkkaamo.com

Vuosaaren Pizzakuningas

Tämä yritys sijaitsee osoitteessa Leikosaarentie 24 LT 1 A, 00980 (Helsinki) Helsinki. Sillä on C-myyntilupa ja kyseessä on anniskelupaikka. Myyntilupa sallii seuraavan: Määräaikainen anniskelu 4.7%. Myyntilupa on ollut voimassa päivämäärästä 14.10.2016 alkaen, siis noin 5 vuotta.

Lisätiedot

Kommentit

  1. Pete kirjoitti 23.7.2017 noin 18 sanaa

    Joskus ainoa tapa, joka menee jakeluun, on äänestää lompakolla... Parasta tilata jatkossa vain muualta mistä saa rahalle katetta.

  2. Pisamia kirjoitti 24.6.2017 noin 60 sanaa

    Pizzan tuoja laskutti ylimääräiset 9 euroa, vaikka netin mukaan ilmainen kuljetus yli 16 euron tilauksilla. Koska olemme tilanneet ennenkin paikasta ilman lisäkustannuksia, yritin selvittää asian mutta sen sijaan meitä uhkailtiin poliisilla ja aggressiivisella puhelulla pomon kanssa. 24 euroa pienestä pizzasta, huijauksesta ja järkyttävästä palvelusta. Minulla on edelleen kuitti jonka luvuissa ssa ei ole mitään järkeä.

💬 Kirjoita kommentti

Oletko asioinut tässä paikassa? Voit kirjoittaa alla näkyvällä lomakkeella nimettömästi palautetta, joka näytetään julkisesti kyseisellä sivulla. Muista, ettei hirveän asiattomia kommentteja pidetä näkyvillä, vaan ne poistetaan nopeasti ja ilman ennakkovaroitusta.

Saman alan yrityksiä lähiseudulta

Suluissa kerrotaan mitkä anniskeluoikeudet kyseisellä paikalla on. Kertauksen vuoksi mainittakoon, että A-oikeudet tarkoittaa kaikkien alkoholijuomien anniskelua, B tarkoittaa mietojen juomien anniskeluoikeutta, C-oikeudet puolestaan sallii enintään 4,7 tilavuusprosentin anniskelun.